Het is FEEST!

Iedereen mag het weten! Hoe kun je duidelijk laten zien dat er bij jou iemand jarig is, dat er een baby is geboren, dat er een jubileum wordt gevierd, dat er een kinderfeestje wordt gevierd of een open dag wordt gehouden? Het antwoord is duidelijk: VERHUURHOUTEN.nl Wij zijn gevestigd in Houten, vlakbij Utrecht en ons doel is om van jouw dag een onvergetelijke gebeurtenis te maken die niet over het hoofd gezien kan worden, in de meest letterlijke zin van het woord!

Iedereen weet wel waar Abraham de mosterd haalt. Maar niet iedereen weet waar men een opblaasbare Abraham of Sarah pop moet halen. Bij VerhuurHouten.nl bent u voor unieke, leuke en opvallende Abraham en Sarah opblaaspoppen aan het beste adres. Vanuit Houten verhuren wij verschillende unieke opblaasbare figuren. Wij hebben poppen in allerlei formaten en uitvoeringen, allemaal te huur tegen gunstige tarieven. Niet alleen leuk cadeau idee voor uw man of vrouw, maar ook voor familie, vrienden, buren, kennissen of collega’s die vijftig jaar worden.

Bekijk ons volledige assortiment, maak uw keuze en neem contact met ons op. Ophaal- en terugbreng tijden zijn altijd in overleg, we proberen zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen. Doorgaans kunnen de spullen de avond van te voren al worden afgehaald

Onze opblaasbare poppen en feestfiguren

We hebben ruim 85 opblaasbare feestfiguren zoals Sarah, Abraham en andere bijzondere opblaasbare figuren zoals; feestvarkens, opblaasbare taarten, daarnaast hebben we ook skydancers in ons assortiment. Tot op de feestdag van de 50 jaar zelf kunt u bij ons terecht voor een eventuele vergeten opblaasbare verjaardags verrassing. Maar niet alleen voor een 50 jarige ook voor andere leeftijden is een opblaasbare pop een leuke verrassing.

50 jaar opblaasverhuur helpt u uit de nood.

Naast onze opblaasbare feestfiguren hebben wij ook de levende Sarah & Abraham, de jarige Job & jarige Jet, het verlichte Feestvarken, een Opblaasbaar Verkeersbord, de Ouwe taart, verlichte skydancer en Abraham & Sarah poppen. Wij hebben veel opblaasbare poppen in verschillende maten en veel keuze, zo hebben wij ook de grootste opblaasbare Abraham en Sarah van Nederland.